KRAN söker två assistenter!

Publicerad | Uppdaterad

Har du varit arbetslös minst 6 månader och är under 29 år gammal? Pratar du svenska och vill ha varierande arbetserfarenhet inom organisationsvärlden? Vi har jobb att erbjuda!

KRAN rf är en takorganisation inom missbrukarvården och det drogförebyggande arbetet i Svenskfinland. Mer information om förbundet:

www.kran.fi
www.facebook.com/ForbundetKRANrf/
Instagram: kranrf

Du är med i våra medlemmars verksamhet. En dag i veckan (torsdagar) hjälper du till i vår medlems matutdelning på Högbergsgatan. I arbetsuppgifterna kan även ingå en del kontorsuppgifter, att uppdatera sociala medier samt att hjälpa till med praktiska uppgifter i samband med våra seminarier och andra evenemang. Medverkan i vårt projekt kring äldre och missbruk välkomnas! Arbetsuppgifterna är varierande och skräddarsys enligt dina kunskaper och intressen.
Vi värdesätter en positiv, öppen och fördomsfri attityd, initiativförmåga, samarbetsvilja samt ett intresse att hjälpa människor. Om du kan använda sociala medier och/eller har något kreativt intresse räknas det som plus.

Du får en egen handledare som fungerar som stöd under hela anställningstiden.

Arbetstid: heltid.
Anställningstid: 1.10.2018-27.9.2019.
Lön: 2000 €.

Vi vill ha din ansökan senast fredag 17.8. Skicka ansökan och CV till verksamhetsledare Mette Strauss mette.strauss@kran.fi. Intervjuer hålls vecka 34.
Mer information får du av vår ekonomiansvariga Karola Asplund, tfn: 044 243 3463 onsdag 18.7 kl. 9-12 och torsdag 19.7 kl. 9-11, eller per e-post: karola.asplund@kran.fi (semester: 23.7-5.8)